torstai 30. tammikuuta 2014

Titti Töppö ja Tuppo

Täällä arki sujuu ja koitetaan touhustella kaikennäköistä kuten namijälkeä, kosketusalustaa, älypelejä, rauhoittumista ja riehumista... Onneksi koira on yhtä fiksu kuin miltä näyttää, ei vaan :) Pojat ovat saaneet myös osallistua kaikkeen touhuamiseen
©Tytti Käyhkö
Nimi tytöllä on taas vaihtunut, Sintistä-Tintiksi, Tintistä-Titiksi ja nyt välillä se on ihan pelkkä Tii.
Harmillisesti nyt pari kurssia joihin olemme ilmoittautuneet, ovat peruuntuneet vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Käymme silti nyt ohjatusti tokoilemassa ja olen vähän uskaltanut käydä aksailemassa omatoimisesti. Kovin paljoa en kuitenkaan halua ilman ohjaamista tehdä aksaa, jottei tule tehtyä törtöntöitä.

©Tytti Käyhkö
Wilmeri kävi eilen taas osteopaatilla, jossain syvällä pallean lähellä oli vika joka säteili lantioon mutta se saatiin kuntoon. Nyt saadaan hetki olla ilman hoitoa ja maaliskuulle otettiin seuraava tarkastus. Titin rokotusten yhteydessä vein pojan pissinäytteen, joka oli puhdas. Seuraavaksi olisikin edessä kastrointi, samalla voitaisiin taas pitkästä aikaa ultrata rakko ettei varmasti kivet ole uusiutuneet vaikka pissi onkin pysynyt normaalina.
©Tytti Käyhkö
Pappa koira Nipsu täytti 8v ja jaksaa vielä tuhmistella tipsumaiseen tapaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti