maanantai 31. maaliskuuta 2014

Masis

En tiedä onko nyt meneillään joku kevät "masennus", mutta mikään ei tunnu sujuvan. Mitään hyvää video materiaalia en ole saanut aikaiseksi treeneistä, eikä itse treenamisesta tällä hetkellä tule kuin riehumista. Tarvitsee varmaan keskittyä enemmän rauhalliseen tekemiseen agilityn painoksi. Toko tunnilla kävimme eilen, mutta sieltäkään ei jäänyt hyvä mieli. Ehkä minun pitää keksiä jotain hauskoja temppuja, joissa oma mieli pysyisi iloisena koko ajan.

Wilmeri kävi viime viikolla osteopaatilla, saaden "puhtaan" paperit. Seuraava käynti onkin sitten Titille, kauhulla jo odotan mitä sieltä löytyy. Ulkoisesti ei näy mitään, mutta meno on välillä sen verran lujaa, etten ihmettele jos jotain jumia löytyy.

Wilmerin viime kerran valmennuksessa sain jälleen satikutia huonosta kunnostani. Päätin tehdä asialle jotain ja mennä juoksukouluun. Yksi kerta on nyt takana ja oli hauskaa. Tällä viikolla sitten jääkin treenit välistä, mutta korvasin sen eilen aamulla metsäjuoksulenkillä jolle koirat saivat osallistua myös.


Ostin uudet juoksukengät, aivan mahtavat jalkaan ja pito tosi hyvä ajatellen agilityä ja maastojuoksua

Kuva intersport.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti